Hae lainaa 100 – 60.000 euroa ilman vakuuksia

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Täytä alla oleva lainatarjouspyyntö, niin tiimimme toimittaa sinulle maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi.


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella


 

Lainaa heti tilille – Valitse sopiva laina

Palvelumme lainalaskurilla löydät nopeasti itsellesi sopivan ja edullisen lainan

Lainalaskuri.fi palvelua käyttämällä selvität kätevästi hakemasi lainan kuukausierän suuruuden.

Voit myös helposti laskea sen, miten lainan todellisen vuosikoron suuruus vaikuttaa hakemasi lainan kuukausittaiseen maksuerään.

Tämän lisäksi voit tutustua kymmeniin pankkeihin ja muihin luotonmyöntäjiin, joista voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Voit jättää lainahakemuksesi meidän palvelussamme, jolloin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Toimi näin:

  • Lisää lainalaskuriin lainasumma, laina-aika, arvio lainan korosta ja lainanhoitokuluista
  • Lainalaskuri laskee suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä, todellisesta vuosikorosta sekä lainan kokonaiskustannuksista
  • Lisää alhaalla olevaan kenttään nimesi sekä sähköpostiosoitteesi ja täytä lainahakemus

Huom. Lainalaskurilla voit arvioida lainan kuluja ja kuukausierää, mutta täyttämällä maksuttoman lainahakemus palvelussamme saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahalaitoksilta.

Lainahakemuksen täyttäminen sekä lainatarjouksiin tutustuminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen. Vasta lainatarjouksen hyväksymisen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisilla ehdoilla.

 

Minkälaista lainaa netistä voi sitten hakea?

Netistä voi hakea joustoluottoa, kulutusluottoa ja pankkilainaa.

Kalliit pikavipit poistuivat netin lainavalikoimasta 1.9.2019, kun vakuudettomien lainojen korkokatoksi määrättiin lailla 20 %.

Tämä 20 % korkokatto puhdisti alaa ja poisti lainamarkkinoilta kaikki kalliit lainapalvelut. Lue tästä Ylen artikkeli 20 % korkokaton vaikutuksista.

Lakiuudistuksen myötä myös monet suomalaiset sekä Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ovat tulleet lainan kilpailutuspalveluihin mukaan.

Korkokaton myötä vakuudettomien kuluttajaluottojen hinnoittelu on selkeytynyt ja tuonut markkinoille kaivattua läpinäkyvyyttä. Lainan nimellinen vuosikorko ei voi olla korkeampi kuin 20 prosenttia ja lainan muut kulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Lainalaskurin avulla voi laskea muun muassa, millaiset lainan kokonaiskustannukset voivat olla, jos lainan nimellinen vuosikorko on 20 prosenttia tai vastaavasti, miten lainan kustannukset muuttuisivat, jos lainan korko olisi vain puolet tuosta eli 10 prosenttia.

Palvelussamme voit kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahalaitosten kesken, jotka tarjoavat lainaa alkaen 4,19 % korolla.

 

Mitä eroa eri lainatuotteilla on?

Edellä mainitut lainatuotteet poikkeavat merkittävästi toisistaan.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jossa on 2000 – 50.000 euron suuruinen luottoraja.

Joustoluotto haetaan kerran ja se on sen jälkeen aina asiakkaan käytettävissä. Joustoluotolta voi tehdä nostoja oman tarpeen mukaan ja kulut kertyvät vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Kulutusluotto on yleensä 1000 – 30.000 euron suuruinen kertaluontoinen laina, jota maksetaan takaisin kuukausittain saman suuruisissa kuukausierissä. Kulutusluotto on suomalaisten eniten käyttämä lainatuote.

Pankkilaina voi olla suuruudeltaan 1000 – 60.000 euroa. Pankkilainaa haetaan yleensä auton ostamiseen, remontointiin tai vaikka kesämökin ostoon. Pankkilainaa on voinut hakea nyt myös netistä jo muutaman vuoden ajan. Yhä useampi pankki on aloittanut aktiivisen lainojen myöntämisen nyt myös netissä.

Yhdistelylaina on laina jolla maksetaan pois useat pienet ja päällekkäiset lainat ja osamaksut. Lainojen yhdistäminen tuo säästöä ja se selkeyttää omaa talouden hallintaa.

Lainalaskuri.fi
Logo