Autolainalaskuri

Autolainalaskuri on kätevä apuväline silloin, kun mietit sinulle sopivaa autolainaa.


Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


 

Autolainalaskuri on apunasi autolainan suunnittelussa

Auton ostaminen on suurin investointi monelle suomalaiselle heti asuntolainan jälkeen. Asuntolainaa sekä mahdollista autolainaa tulee maksettua useamman vuoden ajan, jotta lainan kuukausierät saa muuhun talouteen nähden sopivaksi. Tämän vuoksi on tärkeää suunnitella ensin tarkoin, kuinka paljon autolainaa on järkevää ottaa.

Autokaupoille päästyään helposti sokaistuu upeista autoista ja laajasta tarjonnasta. Sen vuoksi kannattaa tehdä tarkempi budjetti jo ennen autokauppaan menoa. Kun itsellä on tiedossa oma taloudellinen tilanne ja siihen nähden sopiva laina, on auton ostaminen helpompaa. Auton hankintaan kannattaa hakea fiksu ja järkevä laina. Voit hakea fiksua lainaa Fiksulaina.fi palvelusta.

Ota käyttöösi autolainalaskuri ja selvitä miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierän suuruuteen. Lainalaskurimme laskee reaaliaikaisesti lainan kulut ja koron sekä tekee takaisinmaksusuunnitelman. Kun kaikki lukemat ovat kohdillaan ja olet tyytyväinen laatimaasi lainalaskuriarvioon voit aloittaa autolainan varsinaisen kilpailuttamisen.

Lainan kilpailuttamisessa on mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten voi olla varma, että lainahakemuksesi saa mahdollisimman laajan näkyvyyden lainanmyöntäjien kesken. Lainan kilpailuttaminen Lainalaskuri.fi kautta on hakijalle aina täysin maksutonta eikä mitään lainatarjouksista ole pakko hyväksyä.

Lainatarjoukset on aina hyvä pyytää useammalta lainanmyöntäjältä sekä autoliikkeeltä, koska vain tällä tavoin lainaa tarvitseva henkilö voi selvittää mistä hän saa lainan edullisimmin. Suuremmassa autolainassa kulut ja korkomaksut ovat kuitenkin suuremmat pidemmällä maksuajalla, joten lainan kilpailuttaminen voi tuoda huomattavaa säästöä.

Lainalaskuri.fi tekee tiivistä yhteistyötä Suomessa toimivien lainantarjoajien välillä ja joukossa on sekä pankkeja että muita rahoitusyhtiöitä, joiden toiminta on luotettavaa. Lainan kilpailuttaminen on rakennettu siten, että hakijan tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja se välitetään hetkessä kaikille yhteistyöpankeille.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakemuksen saatuaan oman riskikartoituksen hakijan antamien tietojen pohjalta ja jos hakijan tiedot vastaavat lainantarjoajan hakukriteereitä he jättävät oman lainatarjouksensa. Hakija saa vertailtavakseen kaikki lähetetyt lainatarjouksen ja saa itsenäisesti päättää hyväksyykö jonkun tulleista lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ja pyytää lainatarjoukset muualta.

Autolainalaskuri on antanut monelle lainaa suunnittelevalla lainanhakijalle hyvät työkalun oman autolainan suunnittelun. Kun budjetti on laadittu tarkoin, lähtee autokaupoille huomattavasti realistisemmalta pohjalta eikä auton ostamisessa tule tehtyä ylilyöntejä.

 

Autolainalaskuri sopii kaikille lainaa tarvitseville

Autolainalaskuri voivat käyttää kaikki Suomen kansalaiset, joilla on vähintään 18 vuoden ikä.

Varsinaisen lainahakemuksen yhteydessä hakijalta kysytään tarkemmin perus- ja yhteystiedot.

Saadakseen lainatarjouksia pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä tulee hakijalla olla riittävä maksukyky sekä puhtaat luottotiedot.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä yhtään sen helpommin kuin kivijalkapankista tai autoliikkeestä.

Hakijalla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet saada lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta netistä, koska lainan kilpailutuksessa on useita lainapalveluita jotka myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja.

Ota käyttöösi autolainalaskuri ja hae lainaa, jos:

  • Olet 18 vuotias tai vanhempi
  • Sinulla on moitteettomasti hoidetut luottotiedot
  • Et halua lainaa varten etsiä takausta tai vakuuksia
  • Haluat laatia budjetin ennen lainahakemuksen täyttämistä
  • Tarvitset autolainaa helposti ja nopeasti
  • Haluat kilpailuttaa autolainan ennen lopullista päätöstä.

 

Autolainaa harkitusti

Autolainalaskuri on oiva apuväline lainan suunnittelussa ja hakijan on hyvä ottaa seuraavat asiat huomioon lainan suunnittelussa.

Mieti alkuun millaista autoa olet hankkimassa? Selaa palstoja, netti-ilmoituksia, autoja myyviä verkkosivuja. Vertaile autojen hintoja, malleja, ominaisuuksia. Mieti myös oletko aikeissa ostaa täysin uuden auton vai käytetyn. Muista tutustua myös käytetyn auton ostajan muistilistaan.

Kuinka kauan auto on käytössäsi ja kuinka paljon tarvitset autoa? Ihanne olisi, että laina-aika olisi sen pituinen, kun on auton käyttöaika. Jos esimerkiksi sinulla on tiedossa, että kolmen vuoden päästä et enää kyseistä autoa tarvitse tai halua käyttää, kannattaa autoon tarvittava budjetti suunnitella siten, että lainasumma on sen suuruinen, että voit maksaa sen takaisin kolmessa vuodessa. Autojen myyntiarvo laskee joka vuosi, joten kun kolmen vuoden päästä myyt auton pois, saisit autosta ns. omasti pois eikä auton myynnin jälkeen autolainaa jäisi enää maksettavaksi.

Millaiseen autoon sinulla on varaa? Netti, lehdet ja muut kanavat on pullollaan mitä upeampia autoja. Ota kuitenkin ”järki käteen” autolainaa suunniteltaessa. Autolainalaskuri on siitä hyvä, että se ei ole puolueellinen. Lainalaskuri laskee arvion lainan kuluista ja lyhennyseristä vain faktoihin perustuen. Ota autolainaa vastuullisesti ja vain oman maksukykysi mukaan. Lainan lyhennyksen jälkeen rahaa tulee jäädä myös muuhun elämiseen ja harrastuksiin, joten sopivan lainan löytäminen on erittäin tärkeää. Älä vedä omaa talouttasi koskaan liian tiukalle.

Lainalaskuri.fi
Logo