Lainaa heti tilille

Laske juuri sinun tarpeeseen soveltuva laina ja anna meidän kilpailuttaa se puolestasi.


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Yhteistyökumppaneitamme:

Lainalaskuri.fi yhteistyöpankit


Toisinaan lainantarve voi olla sellainen, että tarvitsee lainaa heti muutaman sata euroa, kun oma pankkitili näyttää nollaa. Yllättäviä menoeriä voivat olla inhimilliset unohdukset jonkun laskun tai lainan suhteen tai laitteen hajoaminen kuten kännykän, astianpesukoneen, tietokoneen tai TV:n. Nykypäivänä voisi melkein jopa sanoa, että tietokoneen hajoaminen tai puhelimen rikkoutuminen voi haitata pahimmassa tapauksessa työntekoa.

Lainan hakeminen netistä on helpompi sovittaa omaan aikatauluun kuin se, että sopisit ajan omaan pankkiisi. Lainan hakeminen pankista vie aikaa usein muutamasta päivästä useaan viikkoon, kun taas verkosta lainaa saa heti tilille.

Lainaa heti

 

Hae lainaa heti, mutta viisaasti

Monella tulee akuutin rahatilanteen kohdatessa pienimuotoinen paniikki, mistä ja kuinka nopeasti olisi mahdollista saada lainaa.

Tässä kohtaa kuitenkin kannattaa laittaa ”jäitä hattuun” ja muistaa muutama vinkki. Lainaa ei kannata koskaan ottaa enempää kuin tarvitsee eikä varsinkaan yli omien varojen. Vaikka lainatarve olisi kuinka kiireellinen, ei hosumalla tulee koskaan hyvää jälkeä.

Mieti ja laske alkuun mihin tarkoitukseen laina tulee? Jos kyseessä on esimerkiksi uuden pesukoneen osto, tee nopea kartoitus netissä millä summalla saat uuden koneen. Jos taas tarvitse lainaa heti esimerkiksi erääntyneiden laskujen maksuun, laske paljonko tarvitset lainaa laskujen maksua varten.

Tämän jälkeen syötä tarvittava lainasumma lainalaskuriin sopivalla maksuajalla. Lainalaskuri laskee heti ehdotetulle lainasummalle arvioidun kuukausierän sekä korot ja kulut yhteensä. Kun kaikki tarvittavat tiedot on syötetty ja olet löytänyt sellaisen kuukausilyhennyksen itsellesi mikä ei horjuta talouttasi, voit hakea turvallisin mielin lainaa.

Kun olet suunnitellut oman lainatarpeesi voit heti aloittaa varsinaisen lainahakemuksen täyttämisen. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen Lainalaskuri.fi välittää hakemuksen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen, vaan hän saa rauhassa tutustua tulleisiin tarjouksiin jopa viikon ajan. Jos sopiva laina löytyy, hakijan tulee vain hyväksyä tarjous. Tämä jälkeen hän saa tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Monet lainanmyöntäjistä tarjoavat mahdollisuutta allekirjoittaa laina omilla verkkopankkitunnuksilla. Lue lisää aiheesta; lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainan kilpailutuksessa mukana monta tuttua lainantarjoajaa

Lainaa ei kuitenkaan akuutissakaan lainantarpeessa ole pakko hakea ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapalvelusta. Lainalaskuri.fi on koonnut sivustolleen kymmenet eri tutut ja turvalliset lainatarjoajat, jotka tarjoavat mahdollisuuksien mukaan hakijalle oman lainatarjouksensa.

Yhden lainahakemuksen täyttämisen jälkeen Lainalaskuri.fi kilpailuttaa hakemuksesi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset tulet saamaan vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä.

Lainatarjousten pyytäminen ja niihin tutustuminen on aina maksutonta eikä sido mihinkään.

 

Lainahakemuksesi kilpailuttaminen tapahtuu seuraavasti:

  • Aloita lainahakemuksen täyttäminen kohdasta Lainalaskuri.fi
  • Lisää lainalaskuriin tarvittavat tiedot niin näet samalla miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa kuukausierään + muihin kuluihin.
  • Lainalaskurin antamat laskelmat ovat suuntaa antavia, joten hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset.
  • Lainatarjousten määrä vaihtelee haetun lainasumman sekä hakijan tietojen perusteella.
  • Hakija saa tutustua lainatarjouksiin rauhassa ja päättää hyväksyykö jonkun tarjouksista vai hylkääkö ne.

Muita syitä miksi on syytä ottaa lainalaskuri ja ylipäätään lainan kilpailuttaminen avuksi on, jos henkilö etsii autolainaa, silloin hakijan käytössä on maksuton autolainalaskuri.

Useat kuluttajista haluavat myös kilpailuttaa tarvitsemansa suuremman kulutusluoton ennen lainapäätöksen tekoa, siinä hakijan oivana apuvälineenä toimii kulutusluottolaskuri.

 

Kivijalkapankit eivät aina pysty tarjoamaan nopeaa lainaa

Suurin osa nopeista lainoista haetaan netin kautta, sillä perinteiset kivijalkapankit eivät pysty toimimaan riittävän nopeasti.

Kuluttajille suunnatut lainat saa netin kautta tilille alle tunnissa ja yrityslainat voi saada jopa saman päivän aikana.

Kivijalkapankista haettaessa kuluttajat joutuvat odottelemaan yleensä 1 – 3 vuorokautta ja yritykset jopa viikkoja.

Lue myös: Yrittajat.fi – Pankkien lainanhakupalvelut ovat ruuhkautuneet – Pankit lupailevat neuvotteluaikaa päivissä, osa asiakkaista on odottanut jo viikkoja

 

Kuluttaja-asiamies on vaatinut vastuullisuutta nopeiden lainojen markkinointiin

Nopeiden lainojen markkinoinnissa on ollut useita ongelmia useiden vuosien ajan. Kun kuluttajalla on tarve saada lainaa heti käyttöön, he tarttuvat yleensä ensimmäiseen palveluun, joka lupaa maksaa lainan nopeasti tilille. Nopeiden lainojen markkinoinnissa on ollut kuitenkin räikeitä ylilyöntejä, mutta onneksi Kuluttaja-asiamies on puuttunut niihin ja ohjeistanut alan toimijoita toimimaan vastuullisemmin myös nopeiden lainojen markkinoinnissa.

Lue lisää Kilpailu- ja kuluttajaviraston artikkelista.

Lainalaskuri.fi
Logo