Lainaa netistä jopa 60.000 € asti

Hae lainaa maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta

Me kilpailutamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi ja toimitamme valmiit lainatarjoukset vertailtavaksesi


Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


 

Lainaa haetaan yhä useammin netistä

Palveluiden hankkiminen ja ostosten tekeminen on siirtynyt kiihtyvällä vauhdilla verkkoon. Nykyään lähes kaikki asiat voi hoitaa kotoa käsin netin välityksellä. Kuluttajien kannalta tämä on tuonut paljon etuja, sillä palveluiden ja muiden hankintojen kilpailuttaminen on nykyään paljon helpompaa ja nopeampaa kuin aikaisemmin.  Tuotteiden vertailemiseen on perustettu erilaisia palveluita, myös lainojen vertailuun löytyy omat vertailu- ja kilpailutuspalvelut, kuten esimerkiksi palvelu Käyttölainat.fi.

Netistä löytyy maksuttomia palveluita, joiden avulla esimerkiksi vaatteiden, urheiluvälineiden sekä puhelinliittymien vertailu on helppoa ja nopeaa. Lisäksi rahoitustuotteiden tarjonta on kasvanut netissä todella paljon ja suurin osa kuluttajien lainoista ja kulutusluotoista haetaankin nykyään netistä. Koska tarjontaa on paljon on kuluttajan vaikea päätellä, mistä lainaa hakisi? Epätietoisuutta lisää lainojen korkotason vaihtelut sekä lainatuotteiden erilaiset ehdot.

Palvelumme kautta voit alkuun laskea, millaista lainaa sinun kannattaa hakea omaan maksuvaraasi nähden ja kun arviolaskelmat on mietittynä, voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Palvelumme välittää lainahakemuksen noin 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi ja saat vertailtavaksi parhaalla korolla olevat lainatarjoukset. Jokainen tullut lainatarjous on henkilökohtaisesti sinulle mietitty ja tarjous perustuu antamiisi tietoihin.

Lainan hakeminen netistä on ymmärrettävästä syystä erittäin suosittua, sillä lainahakemuksen voi tehdä kotoa käsin juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii ja lainatarjouksen on nopeasti vertailtavana. Nykyään kun hakee lainaa netistä, ei myöskään tarvitse varata aikaa omasta kivijalkapankista ja mennä kasvotusten perustelemaan omaa lainantarvettaan.

Lainaa netistä

Vuosi 2019 toi muutoksen lainojen korkoihin

Syksyllä 2019 Suomeen astui voimaan vakuudettomia lainoja koskeva uudistettu korkokatto ja hintasääntely.

Ennen tätä lakimuutosta vakuudettomien lainojen todellisen vuosikoron raja oli 50 % aina 2000 euroon saakka, mutta monet lainapalvelut kiersivät sitä myöntämällä asiakkailleen yli 2000 euron limiittiluottoja.

Näiden limiittiluottojen todelliset vuosikorot olivat satoja prosentteja, joten on selvää että lisä sääntelyä kaivattiin.

Syksyllä 2019 astui voimaan uusi laki, joka määräsi vakuudettomien lainojen nimelliskoron katoksi 20 %. Muut lainaan liittyvät kulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Moni lainapalvelu joutui myös sulkemaan palvelunsa kokonaan, sillä he eivät pystyneet toimimaan uudessa ja kiristyneessä kilpailutilanteessa.

Lakimuutoksen jälkeen myös monet perinteiset kotimaiset kivijalkapankit laajensivat toimintaansa nettiin, jonka seurauksena netin kautta voi hakea entistä monipuolisemmin myös perinteisiä kotimaisia pankkilainoja.

Voidaan siis sanoa että kuluttajat saivat jälleen uuden syyn käyttää netin lainapalveluita, sillä nyt ne ovat muuttuneet huomattavasti edullisemmiksi kuin koskaan aikaisemmin.

 

Mitä asioita lainanhakijan tulee ottaa huomioon lainavertailussa?

Lainavertailussa tulee kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään asiaan.

  • Mikä on lainan todellinen vuosikorko?
  • Mikä on lainan kuukausierä?
  • Onko lainan takaisinmaksuun mahdollista saada joustoa tarvittaessa, esim. lyhennys- tai maksuvapaata kuukautta?

 

Lainaa netistä moneen eri tarpeeseen

Netin kautta voi hakea lainaa moneen eri tarpeeseen, kuten pienten arkisten ostosten rahoittamiseen, lomamatkaan, auton ostamiseen, remontointiin tai asunnon ostamiseen.

Käytännössä voidaan sanoa että lainaa voi hakea netistä ihan mihin tahansa tarpeeseen.

Mutta vaikka lainan hakeminen netistä on tehty helpoksi, tulee kuluttajan silti aina muistaa vertailla lainoja ja eri lainapalveluita ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Jos on hakemassa netistä kulutusluottoa, kannattaa sen kulujen ja korkojen vertailuun ottaa avuksi kulutusluottolaskuri.

Jos on puolestaan vaihtamassa autoa, löytyy autolainan vertailuun maksuton autolainalaskuri.

Asuntolaina on suuri ja pitkäaikainen laina, jonka vertailuun Lainalaskuri.fi palvelusta löytyy helppokäyttöinen asuntolainalaskuri.

Kaikkien lainojen kulujen ja korkojen laskemiseen löytyy monikäyttöinen lainalaskuri etusivultamme.

Lainalaskuri.fi
Logo