Lainaa verkkopankkitunnuksilla aina 60.000 € asti

Me autamme sinua löytämään sinulle sopivan lainan.

Täytä maksuton lainahakemus, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Yhteistyökumppaneitamme:

Lainalaskuri.fi yhteistyöpankit


Lainan hakeminen verkosta on nykyään hyvin yleinen tapa hakea tarvittava rahoitus. Lainan allekirjoittamista varten hakija tarvitsee vain omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla säästyy kokonaan aikaa vievältä paperityöltä sekä tuntien pankkilainaneuvotteluilta. Netistä voi hakea lainaa pankkitunnuksilla jopa 60 000 euroa. Lainan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina siirtyy hakijan käyttöön jopa saman päivän aikana.

Lue miten haet lainaa omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa turvallisesti netistä

Monen suomalaisen on vaikea sovittaa omaa aikatauluaan pankin aukioloaikoihin. Kun lainaa tarvitsee, sen haluaisi saa myös käyttöönsä mahdollisimman nopeasti. Sopivan pankkiajan löytäminen voi olla haastavaa. Lainaneuvotteluun tulee myös varata aikaa muutama tunti ja lainatarjouksen saaminen voi kestää jopa viikon verran.

Raha-asioiden joustavuuden kannalta monet suomalaiset ovat huomanneet kuinka helppoa lainaa on hakea suoraan nettihakemuksella. Verkosta haettavat lainasummat ovat kohtuullisen suuret, 100 – 60.000 euroa, joten monelle sopiva rahoitus on löytynyt verkkohakemuksella.

Kun hakija hakee tarvitsemaansa lainaa, Lainalaskuri.fi kautta hänen hakemuksensa kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä automaattisesti ilman, että siitä menisi mitään erillistä maksua. Lainan kilpailuttaminen jälkeen hakija saa vertailtavakseen lainatarjoukset ja hän saa itse päättää haluaako hyväksyä jonkun lainatarjouksista vai hylätä kaikki.

Jos hakija päätyy hyväksymään lainatarjouksen, hän saa lainantarjoajalta tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Nopeiten lainapäätöksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisellä allekirjoittamisella. Tähän tarkoitukseen hakija tarvitsee omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Tunnistautuminen tapahtuu aina hakijan omassa pankkipalvelussa mihin hänellä on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Lähteet:

 

Lainaa verkkopankkitunnuksilla voi hakea seuraavasti:

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen hakija, jolla on käytössään omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Lainaa ei voi verkosta (tai mistään muualtakaan) hakea alaikäinen henkilö jonkun muun pankkitunnuksilla.

Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistäjos vain yllä mainitut lainahakuehdot täyttyvät.

Lainan hakeminen maksuttomalla lainahakemuksella ei sido hakijaa mihinkään, vaan hän saa rauhassa päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai jatkaako lainan etsintää muualta.

Näin haet lainaa:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus Lainalaskuri.fi etusivulla
  2. Hetken kuluttua saat lainatarjoukset vertailtavaksesi
  3. Valitse sopiva laina ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi
  4. Saat lainan käyttöösi nopeasti.

 

Lainalaskurin avulla suunnittelet lainatarpeesi

Monelle voi alkuun olla epäselvää paljonko lainaa kannattaisi hakea verkkopankkitunnuksilla.

Tässä hakijan apuna toimii maksuton lainalaskuri, jonka löydät etusivulta.

Voit alkuun laskea millainen on lainatarpeesi esimerkiksi lomamatkan toteuttamisessa, kodin remontissa tai vaikka auton hankinnassa.

Laske budjettisi ja lisää lainasumma lainalaskuriin.

Lisää vielä arvioitu takaisinmaksuaika ja laskuri laskee arvion lainan kuukausierästä sekä kokonaiskustannuksista koko laina-ajalle.

Lainalaskurin avulla voit suunnitella esimerkiksi autolainan maksusuunnitelmaa tai vaikka kulutusluotolle sopivaa kuukausierää.

Suuntaa antavien arvioiden pohjalta on huomattavasti selkeämpi jatkaa lainahakemuksen täyttämistä loppuun saakka.

Lainalaskuri.fi
Logo