Laske itsellesi sopiva laina

Oikeanlaisen lainan löytyminen antaa turvaa myös sen takaisinmaksuun

Anna meidän kilpailuttaa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi


Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


 

Sopivan lainan löytämiseen kannattaa ottaa lainalaskuri avuksi

Lainaa voi ottaa melkein mihin tahansa suurempaan hankintaa mihin omat säästöt tai palkka ei riitä. Yleisimmin otettu laina on kulutusluotto. Kulutusluottoa otetaan auton – tai asunnon ostoon, remonttiin, lomamatkaan tai muun muassa kulutustuotteeseen. Jokainen lainanhakija saa itse määrittää hakemansa lainan määrän, maksuajan sekä käyttökohteen. Lainantarjoajia on satoja verkossa ja jokainen lainantarjoaja myöntää hieman eri lainasummilla ja lainaehdoilla lainaa. Miten lainan sitten osaa valita oikein?

Oman lainan suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaa ottaa avuksi maksuton lainalaskuri. Lainalaskurin avulla on helpompi hahmottaa millaiseen lainaan oikeasti on varaa. Lainalaskuri laskee valitsemallesi lainasummalle ja maksuajalle suuntaa antavan arvion lainan kokonaiskustannuksista sekä minkä suuruinen on lainasi kuukausierä. Lainalaskuri kannattaa valita sen mukaan minkälaista lainaa on hakemassa. Ylävalikosta löytyy; autolainalaskuri, kulutusluottolaskuri sekä asuntolainalaskuri. Tarkempien laskelmien jälkeen on helpompi siirtyä varsinaiseen lainahakemukseen.

 

lainalaskuri

Miten lainalaskuri toimii?

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa. Lasket lainalaskurilla nopeasti millainen on sinun lainatarpeesi ottaen huomioon maksukykysi.

Lainalaskuri toimii apuvälineenä lainan suunnittelussa ja antaa esimerkkivaihtoehtoja sen mukaan mitä syötät lainalaskuriin lainaehdoiksi.

Lainasummaa ja laina-aikaa voi muuttaa useampaan kertaan. Lainalaskurin antamat laskelmat ovat aina suuntaa antavia ja tulokset perustuvat siihen, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan.

Henkilökohtaisen laskelman saat pyytämällä maksuttomat lainantarjoukset rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta.

Lainalaskuri.fi kautta hakijan lainahakemus välitetään eteenpäin jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Lainan kilpailuttaminen palvelun kautta on maksutonta ja riskitöntä.

Usein lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä on antanut parhaat tulokset löytää edullinen laina.

Toimi seuraavasti:

  • Lisää lainalaskuriin tarvitsemasi lainan määrä
  • Lisää laskuriin arvioitu laina-aika
  • Arvioi nimelliskorko ja lainan hoitokulut

Lainalaskuri laskee reaaliaikaisesti lainan kuukausierän, todellisen vuosikoron, maksuerien määrän sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Lainalaskurin avulla voit suunnitella lainatarpeesi aina 60.000 euroon saakka. Laina-aika on valintasi mukaan 1 – 15 vuotta. Ota huomioon, että lainasumma vaikuttaa myös oleellisesti lainan takaisinmaksuaikaan.

Lainan kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle yksilöllisen riskianalyysin, joten lainatarjousten määrä riippuu hakijan tiedoista, haetusta lainasummasta sekä laina-ajasta.

 

Lainaa eri tarkoituksiin

Jokainen lainanhakija saa itse määrittää mihin tarkoitukseen myönnetyn lainan käyttää. Laina voidaan esimerkiksi osittain käyttää lomamatkaan ja loput lainasta kodin remonttiin. Lainalla voi ostaa myös uudemman auton, veneen tai moottoripyörän. Laina otetaan usein myös paikkaamaan arjen tilanteita, kun omaan palkkapäivään on vielä aikaa.

Laina tulee aina suunnitella oman maksukyvyn mukaan ja siinä lainalaskuri onkin hyvä apu. Lainaa ei koskaan tule ottaa enempää kuin mitä oma talous sallii. Lainan lyhennyserän tulee olla sen mukainen, että talous kestää muuttuvat, yllättävät tekijät, kuten äkillisen sairastumisen tai yllättävät menot. Omaa taloutta ei koskaan kannata laittaa liian tiukalle. Lainan voi myös käyttää lainojen uudelleenjärjestelyä varten. Lainojen yhdistäminen voi pidemmällä ajalla tuoda talouteen merkittävää säästöä, kun jokaisesta otetusta lainasta ei tarvitse erikseen maksaa lainanhoitokuluja.

Lue lisää miten lainojen yhdistäminen on auttanut kotitalouksia.

Lainalaskuri.fi
Logo