Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä

Aloita lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Täytä alla oleva lainatarjouspyyntö, saat lainapäätöksen välittömästi


Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000 – 60.000 €.


 

Kenelle tahansa meistä voi tulla eteen tilanne, kun huomaa lyhentävänsä useampaa lainaa tai muuta velkaa joka kuukausi.

Näistä erilaisista maksuista voi yllättävänkin nopeaa kertyä kasaan yllättävän suuri summa joka kuukausi. Ne myös kerryttävät päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Näin ollen suuri osa kuukausimaksuista menee kaikkeen muuhun kuin varsinaiseen velan lyhentämiseen.

Lainojen yhdistäminen on yksinkertainen keino päästä eroon monista erillisistä lainoista ja suurista kuukausieristä. Se myös selkeyttää omaa talouden hallintaa, kun jäljelle jää ainoastaan yksi laina, jota lyhentää kuukausittain. Voit myös laskea itse lainalaskurilla sen, miten paljon voisit säästää lainan kuluissa ja koroissa.

Voit kilpailuttaa yhdistelylainan palvelussamme helposti ja nopeasti. Välitämme hakemuksesi jopa 30:lle pankille ja lainantarjoajalle, joilta voit saada useita erilaisia lainatarjouksia.

Vertaile erilaisia lainatarjouksia, valitse niistä halvin ja maksa sillä kaikki aiemmat korkeakorkoiset lainat pois. Voit kokeilla lainojen yhdistämistä myös Lainojenyhdistäminen.com palvelussa.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on erinomainen keino pienentää kuukausittaisia kustannuksia

Miten lainojen yhdistäminen tehdään?

Lainojen yhdistäminen aloitetaan sillä, että lasketaan kaikki aikaisemmat lainat yhteen. Tähän on mahdollista liittää myös luottokortit ja muut maksut, joita lyhennetään kuukausittain.

Jäljellä olevat lainasummat kannattaa varmistaa vaikka kysymällä sitä lainantarjoajan asiakaspalvelusta. Lainojen yhdistämisessä tärkeää on se, että todella pääsee eroon aikaisemmista lainoista, eikä niistä enää jää mitään maksettavaa.

Kun sinulla on tiedossa yhdistettävien lainojen kokonaismäärä, voit kilpailuttaa lainan palvelussamme. Täyttämällä hakemuksen palvelussamme, välitämme hakemuksesi noin 30:lle luotonantajalle.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat heiltä useita lainatarjouksia. Pääset näkemään kaikki saamasi tarjoukset kätevästi kirjautumalla palveluumme tunnuksilla, jotka toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Vertaa lainoja esimerkiksi Vertaalainaa.fi palvelussa ja valitse halvin yhdistelylaina. Kun saat lainan tilillesi, maksa sillä heti kaikki aikaisemmat lainasi pois.

 

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Lainalaskuri.fi välittää lainoja 100 – 60.000 euron väliltä. Vaikka sinulla olisi siis kertynyt monia erilaisia lainoja, onnistuu niiden yhdistäminen varmasti kauttamme.

Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky lainan saamiseksi.

Mitä parempi maksukyky hakijalla on, sitä suurempaa lainaa hän voi saada. Hyvä maksukyky tarkoittaa säännöllisiä tuloja, ja pieniä menoja.

Täyttämällä hakemuksen palvelussamme, näet nopeasti millaista lainaa juuri sinä saisit. Tarjousten vastaanottaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

 

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Lainan kilpailuttaminen palvelussamme onnistuu, mikäli sinulla on:

  • Ikää vähintään 18 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
  • Riittävän hyvä takaisinmaksukyky

Kun täytät yllä olevat vaatimukset, voit aloittaa lainojen yhdistämisen meidän kautta. Jokainen palvelussamme mukana oleva lainantarjoaja tekee kuitenkin aina jokaisen hakijan kohdalla henkilökohtaisen lainapäätöksen.

Jotkin lainantarjoajat voivat myös vaatia hakijalta korkeampaa ikää. Ikärajat lainoille vaihtelevat yleisesti 18 ja 23 vuoden välillä.

 

Lainojen yhdistäminen voi tuoda suurtakin säästöä

Mitä suurempia lainoja olet yhdistämässä, sitä suurempi on mahdollinen säästö, jonka sillä saat.

Kun sinulla on useita lainoja, kertyy niistä kaikista päällekkäisiä korkoja ja kuluja joka kuukausi. Lopulta tästä suuresta kuukausierästä menee suurempi osa korkojen ja kulujen maksamiseen, kuin varsinaiseen lainojen lyhentämiseen.

Koska lainasummat voivat olla pieniä, on niissä usein korkeammat korot. Suuremmissa lainoissa taas puolestaan saa neuvoteltua helpommin paljon kohtuullisemman koron ja kulut.

Tästä syystä useat pienet lainat kannattaa yhdistää yhdellä edullisemmalla kulutusluotolla. Lainalaskuri palvelussamme auttaa sinua hahmottamaan, miten erilaiset maksuajat, korot ja kulut vaikuttavat lainojen kokonaiskustannuksiin.

Kilpailuta laina siis sivuillamme ja tee huolellinen lainavertailu, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn lainojen yhdistämisestä.

Lainalaskuri.fi
Logo